Mediareaktori - etusivu > 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sony Center - tammiale

Asiakas: Sony Center

Kampanjan tarkoituksena oli houkutella asiakkaita tammialeen Sony Centerin liikkeisiin esittelemällä valikoituja tarjoustuotteita. Banneri oli esillä Helsingin Sanomien HS.fi-sivustolla.

 

Toimi näin, kun haluat tilata mainosbannerin:

Ota yhteys Mediareaktorin verkkomainonnan päivystykseen joko soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Ensimmäisessä vaiheessa käymme yhdessä läpi toiveesi ja teemme niiden pohjalta tarjouksen. Yhden bannerin hinta on useimmiten oheisen hinnaston mukainen. Erityistoiveista sovitaan aina erikseen.

Toimita banneria varten tarvittavat valmiit aineistot kuten logot, kuvat tai tekstit, myös printti-ilmoitus käy. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen toteutamme sovitun mukaisen bannerin ja lähetämme sen esikatseltavaksi. Tässä vaiheessa voit vielä muuttaa yksityiskohtia. Teemme tarvittaessa kaksi muokkauskierrosta.

Kun banneri on saanut lopullisen hyväksynnän, toimitamme sen sovittuihin medioihin paikoilleen laitettavaksi kampanjavarauksen mukaisesti ja lähetämme laskun. Koko prosessiin on hyvä varata aikaa vähintään kaksi viikkoa ennen suunnitellun kampanjan alkua.

 

 

 


Mediareaktori Oy   |   Ruoholahdenkatu 8, 00180 Helsinki   |   puh. 050 344 8709   |  

Copyright © Mediareaktori Oy