Mediareaktori - etusivu > 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suositukset

Mediareaktorin ammattitaito ja osaaminen verkkomainonnassa on ehdotonta huippua. Yhteistyömme on ollut toimivaa sekä päivittäisien prosessien hoitamisessa että kehitystyössä.”

Jari Kosonen
palvelujohtaja, Kärkimedia

Olemme tehneet Mediareaktorin kanssa pitkään yhteistyötä. Heillä on erittäin vankka kokemus verkkomainonnasta ja yhteistyökumppanina Mediareaktori on asiantunteva ja luotettava.

Mediareaktori tukee ja on vahvasti osa jokapäiväistä toimintaamme. He ovat toiminnassaan joustavia ja etsivät aina ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaitamme parhaiten.

Mediareaktorissa seurataan verkkomainonnan kehitystä aktiivisesti ja he kehittävät yhteistyössä kanssamme uusia verkkomainonnan ratkaisuja.”

Anu Höglund
MTV, Digitiimi

Olemme erittäin tyytyväisiä Mediareaktoriin, joka on työskennellyt EmediateAd-järjestelmän parissa vuodesta 2007. Mediareaktori ehdottaa ennakoivasti uusia ominaisuuksia ja kehitysideoita meille ja suomalaisille markkinoille. 

Pidämme Emediatessa tärkeänä vahvaa paikallista yhteistyötä, joka auttaa meitä pysymään paikallisena kansainvälisessä verkkomaailmassa.”

Otto Neubert
toimitusjohtaja, Emediate ApS

Mediareaktori on ollut Alma Median yhteistyökumppani jo pitkään. Heillä on vankka ja kehittyvä osaaminen verkkomainonnan saralla."

Merja Pyhälä
kehityspäällikkö, Alma Media

 

 

Rekrytointi

Oletko kiinnostunut työskentelemään Mediareaktorissa?


Lähetä meille avoin hakemus:

 


Mediareaktori Oy   |   Ruoholahdenkatu 8, 00180 Helsinki   |  

Copyright © Mediareaktori Oy