Mediareaktori - etusivu > 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Videoscreen logo

  • Videoscreen on Mediareaktorin kehittämä display-mainos, joka yhdistää laajan mainospinta-alan (Paraati + Wallpaper) HD-tasoiseen videoon.
  • Videoscreen-mainos sijoitetaan asiakkaan sivupohjaan mainostägin avulla.
  • Videoscreen-mainos voidaan sijoittaa mille tahansa sivulle, jolla on Paraati-mainospaikka ja jonka taustakuva on vaihdettavissa.
  • Videoscreenin mainosmateriaali jaellaan erilliseltä, tähän tarkoitukseen optimoidulta palvelimelta (nk. polite downloading).

 


Katso video Videoscreenin toiminnasta.

Kehittynyt HTML5-tekniikka

Videoscreen-mainosmuoto on toteutettu HTML5-tekniikalla, jossa on suora tuki videotoistolle. Tämä tarkoittaa perinteisiä Flash-ratkaisuja nopeampaa videotoistoa sekä parempaa kuvanlaatua. HTML5:n ansiosta mainosmuoto toimii myös Applen iOS-laitteissa (iPad, iPhone, iPod Touch).

Ylivoimainen kuvan ja äänen laatu

Videoscreenissä on erinomainen HD-tasoinen kuva ja dynaaminen stereoääni. Videoscreeniin tehtävä video optimoidaan aina käsityönä, jolloin voidaan ottaa huomioon erityyppisten sisältöjen erilaiset tekniset tarpeet. Tämän ansiosta Videoscreenissä voidaan myös esittää kaikkien eri kuvasuhteiden videoita ilman, että kuvan ympärille jää mustia palkkeja 
(vanha tv-kuva, laajakuva-tv, laajakangaselokuva jne.)

Myös perinteiseen televisiolähetykseen tehdyt pienemmän resoluution tv-mainokset skaalautuvat Videoscreenissä erinomisesti HD-tasoon HTML5-tekniikan ansiosta.

Ylivoimainen statistiikka

Videoscreenin käytöstä saadaan talteen paljon mainostajaa kiinnostavaa tietoa:

  • Banneri: Impression, Click
  • Video: Impression, Click, Play, 1st_quartile, 2nd_quartile, 3rd_quartile, Complete. Sekä erikseen pyydettäessä: aikakoodin tietty kohta.

Nopea ja varma MeReCDN-jakelu

Videoscreen-mainosmuodon jakelu onnistuu kokonaan mainonnanhallintajärjestelmästä tägin avulla ilman erillistä asennustyötä.

Videoscreen on sijoitettavissa kaikille sivustoille, joilla on
 Paraati-mainospaikka sekä mahdollisuus muuttaa taustakuvaa.

Videoscreen jaellaan erilliseltä tätä tarkoitusta varten optimoidulta palvelimelta (MeReCDN). Jakelu on toteutettu siten, että tiedonsiirto on mahdollisimman kevyttä ja nopeaa kuvanlaadun kärsimättä.

Soittolistaominaisuus

Videoscreen tarjoaa myös mahdollisuuden ketjuttaa useampia videoita peräkkäin. Näin esimerkiksi kansainväliseen tv-mainokseen voidaan liittää lokalisoitu osa, esittää kaikki saman mainoskampanjan mainoselokuvat peräkkäin, näyttää tv-ohjelman trailerin yhteydessä myös ohjelman sponsorin viesti tai vaikkapa esitellä kaikki viikon ensi-iltaelokuvat.

Lisätietoa

Haluatko tietää Videoscreenistä enemmän? Ota yhteyttä:

Sampsa Huttunen
vastaava tuottaja
sampsa@mediareaktori.fi

 

 

 


Mediareaktori Oy   |   Ruoholahdenkatu 8, 00180 Helsinki   |  

Copyright © Mediareaktori Oy